Μια στολή (μπορεί να) είναι ένα υπέροχο δώρο όλο το χρόνο!

Αν ψάχνετε να πάρετε ένα πρωτότυπο δώρο γενεθλίων, γιορτής, Χριστουγέννων κλπ στο μικρό σας πρίγκιπα ή στη μικρή σας πριγκίπισσα και δεν θέλετε να αγοράσετε πάλι κάποιο παιχνίδι από πολυκατάστημα που πιθανόν να το έχει ήδη, σας έχουμε μια εναλλακτική, πρόταση: μια αποκριάτικη στολή με τον αγαπημένο super ήρωα ή μια αποκριάτικη στολή πριγκίπισσα της Disney, μια αποκριάτικη στολή Ladybug ή άλλη πρωταγωνίστρια!

Αποτελεί αγαπημένη συνήθεια των παιδιών, συνήθως στις πιο μικρές ηλικίες, να παίζουν μιμούμενα διάφορους ρόλους κυρίως από τους αγαπημένους ήρωες παιδικών ταινιών, κινουμένων σχεδίων ή και άλλους απλούς χαρακτήρες όπως αστυνομικός, πυροσβέστης, αστροναύτης κ.α. Είναι ένα παιχνίδι που βοηθάει τα παιδιά να αναπτύξουν τη φαντασία τους, να γίνουν πιο δημιουργικά και να περάσουν χαρούμενα το χρόνο τους!

Τολμήστε το και εσείς να τους κάνετε ένα διαφορετικό δώρο και κάντε τους μια ευχάριστη έκπληξη!

Τα dress-up αξεσουάρ μεταμφίεσης, αποτελούν μια υπέροχη, ρομαντική ιδέα για τα παιδικά πάρτι ή το απλό παιδικό παιχνίδι στο δωμάτιο, καθώς είναι και μια πρωτότυπη ιδέα για δώρο γενεθλίων όπως και πολλές αποκριάτικες στολές για παιδιά!

Είναι ποιοτικά, ασφαλή και ακονίζουν τη φαντασία των παιδιών! Μπορεί ένα μόνο αξεσουάρ, να αλλάξει τη διάθεση και να δώσει «χρώμα» στο παιχνίδι των παιδιών!

Είναι αξεσουάρ που ταιριάζουν με όλα τους τα ρούχα και φούστες tutu για όλες τις περιστάσεις που κάθε άλλο παρά βαρετές τις λες!

Λίγο glitter στο φιόγκο, μια φούστα tutu ή ένα στέμμα βασιλιά υφασμάτινο, μπορούν να δώσουν λάμψη στη μέρα τους!

Παλαιότερη δημοσίευση