Πώς θα παραγγείλετε

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, έχετε τη δυνατότητα να παραγγείλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε με τους παρακάτω τρόπους:

Παραγγελία ONLINE στο www.dress-up.gr

Βάλτε στο καλάθι αγοράς τα προϊόντα που επιθυμείτε και ολοκληρώστε την παραγγελία σας on line. Η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη! Θα λάβετε e-mail επιβεβαίωσης, καθώς και e-mail με όλες τις πληροφορίες της αποστολής. Παρακαλούμε ελέγχετε την ηλεκτρονική αλληλογραφία σας! Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις ηλεκτρονικές σας αγορές χωρίς να χρειάζεται να κάνετε υποχρεωτικά εγγραφή

Παραγγελία ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ στο 2105722257 (Δευτέρα-Παρασκευή 09:00 - 17:00)

Εάν βρήκατε το προϊόν που επιθυμείτε και δεν θέλετε να κάνετε ηλεκτρονικά την αγορά, μπορείτε να μας καλέσετε Δευτέρα με Παρασκευή, 9.00- 17.00, στο 2105722257 και να μας δώσετε τηλεφωνικά την παραγγελία σας.

Παραγγελία με EMAIL στο hello@dress-up.gr

Μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας με mail στο hello@dress-up.gr. Μην ξεχάσατε εκτός από τα προϊόντα που επιθυμείτε να σας στείλουμε, να μας γράψετε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας έτσι ώστε να μπορέσει να πραγματοποιηθεί η αποστολή της παραγγελίας. (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση αποστολής, τηλέφωνο επικοινωνίας).

Με όποιον τρόπο και να επιλέξετε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας, θα προσπαθήσουμε να σας εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και ταχύτερα!