ΠΙΝΙΑΤΕΣ: H NEA ΤΑΣΗ ΣΤΑ ΠΑΡΤΥ

Για να αγοράσεις πινιάτες για πάρτι, μπες στο Looklike.gr! Το συγκεκριμένο εθιμοτυπικό λέγεται ότι έχει τις ρίζες του στην αρχαία Κίνα, αν και είναι ευρέως διαδεδομένο σε Μεξικό, Ισπανία, Λατινική Αμερική κλπ. Την πινιάτα την χρησιμοποιούσαν συνήθως ως γούρι ανήμερα της Πρωτοχρονιάς και είχε συνήθως σχήμα αγελάδας ή βοδιού. 

Την σημερινή εποχή το αμερικάνικο must σε κάθε πάρτυ κατέφθασε και εδώ, όπως κάθε ενδιαφέρουσα μόδα που ταξιδεύει στα πέρατα της γης με την επιρροή των social media πλέον. Η πινιάτα είναι μία κούφια κατασκευή φτιαγμένη από χαρτί σχετικά εύθραυστο την οποία την γεμίζουμε με γλυκά, παιχνιδάκια και μικρά είδη δώρων. Ο κάθε διαγωνιζόμενος παίρνει το πλαστικό του μπαστούνι και σκοπός του παιχνιδιού είναι να σπάσεις την πινιάτα και να βγάλεις όσο πιο πολλά ‘’λάφυρα’’ μπορείς! Για να αγοράσεις πινιάτες για πάρτι, μπες στο Looklike.gr! Αποκριάτικες στολές και στολές halloween θα βρείτε στο Looklike όλο το χρόνο. 

Κυκλοφορούν σε διάφορα σχέδια για κάθε περίσταση και θεματικό πάρτυ: ζωάκια, σουπερήρωες, καρτούν, πειρατές, πριγκίπισσες, μονόκερους, αγιοβασίληδες, κολοκύθες για Halloween, αριθμούς και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε! Δείτε επίσης στολές halloween άμεσα διαθέσιμες σε αποθήκη στην Αθήνα!

Παλαιότερη δημοσίευση Νεότερη δημοσίευση