Κάνε ένα δώρο που θα "πιάσει τόπο".

Έφτασε η μέρα των γενεθλίων της και η σημείωση στο ψυγειο "δώρο Ελενίτσας" φαντάζει υποχρέωση που για να διεκπεραιωθεί, χρειάζεται τουλάχιστον τη βοήθεια του κοινού! Ρώτησες τη μαμά της, τις φίλες σου, τον άντρα σου (όσο για τον τρίτο, βαρέθηκε ήδη να απαντήσει με το πού είδε την απόγνωση στο βλέμμα σου, πριν καν ρωτήσεις "τί της παίρνουμε τώρα της Ελένης; Μου λες;"). Φυσικά έχεις δίκιο, καθώς τα δωμάτια των μικρών παιδιών θυμίζουν έναν διάδρομο πολυκαταστήματος παιχνιδιών. Έχουν όλα τα παιχνίδια! 

κοριτσακι με dressup και στέμμα πριγκίπισσας με γκλιτερ

Δε θα συνεχίσω να σου δίνω εικόνες αδιεξόδου, άλλωστε υπάρχει πάντα η εναλλακτική του να ρωτήσεις το ίδιο το παιδί τί δώρο θέλει για τα γενέθλιά του ή τη γιορτή του. 

Εδώ όμως, σε αυτό το καινούριο μαγαζί ιδεών που ανακάλυψα, θα σου δείξω έναν δρόμο που ίσως γνωρίζεις, αλλά για κάποιον λόγο δεν έχεις εμπιστευτεί ακόμη.

Βρήκα που λες, τα Dress-up accessories, τα οποία δεν είναι αποκριάτικες στολές, δεν είναι καν στολές, όμως τα παιδιά μεταμφίεζονται με αυτά. Δεν είναι παιχνίδια, όμως τα παιδιά λατρεύουν να παίζουν με αυτά. Είναι είδη μεταμφίεσης που το καθένα αποτελείται από 1 τεμάχιο εως 3 το πολύ. Μπορεί να είναι ένα στέμμα μόνο του, ή ένα σετ πεταλούδας με φτερά και στεφάνι, ή ένας μεγάλος φιόγκος για τα μαλλιά.

Τα παιδιά αγαπούν τη μεταμφίεση, ακονίζει τη φαντασία τους, παίζουν δημιουργώντας μόνα τους το σκηνικό.
Θυμηθείτε πόσες φορές έχετε δει τα παιδιά σας να αφήνουν στην άκρη τα φαντασμαγορικά τους παιχνίδια και να παίζουν ώρες ατελείωτες με μία κουτάλα από την κουζίνα σας ή με δύο μανταλάκια από την απλώστρα.

Στις συλλογές του Dress-up, θα βρείς σετ μεταμφίεσης, λιτά, ρομαντικά, που θα αποτελέσουν μόνο την αρχή για την εμπειρία της επινόησης της ιστορίας με πρωταγωνιστές τα ίδια τα παιδιά και το παιχνίδι θα αλλάξει μορφή, θα δημιουργηθεί από την αρχή.

Δε γινόταν να μη σου γράψω για τα είδη που θα βρεις σε αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα, μου έχουν κάνει μεγάλη εντύπωση, μου έδωσαν την ιδέα για το δώρο της μικρής Ελένης και φυσικά θα στο συστήσω ανεπιφύλακτα!

*για την ιστορία, η μικρή Ελένη αγάπησε το σετ Κάπα-Στέμμα-Ραβδί που της πήρα, κοιμάται με το ραβδάκι στο πλάι της, παίζει μόνη της ή με τις φίλες της, το τακτοποιεί στο στιλάτο κουτί αποθήκευσής του και το βγάζει όταν θέλει να μπει στον κόσμο του φανταστικού παιχνιδιού που έχει στο μυαλό της.

Παλαιότερη δημοσίευση Νεότερη δημοσίευση